Jeugdploeg -17 (3)

 

De spelersgroep   -17.1 van vorig seizoen kan terugblikken  op een schitterend seizoen met de verdiende kampioenstitel als bekroning. Het spelniveau in de heenronde  was degelijk tot zeer goed. We haalden vlot de A-reeks ,enkel tegen onze heel degelijke -17.2 ploeg moesten we een gelijkspel toestaan. In de 2de ronde speelde de  groep op een nog hoger niveau met knap combinatievoetbal  gekoppeld aan een hoge snelheid van uitvoering. Deze factoren , samen met een sterk collectief, grote kameraadschapschap en een sterke maturiteit  leverde de verdiende titel op met het maximum van de punten. Een verdiende beloning voor de spelersgroep dat al vele jaren samenspeelt en dikwijls op de tweede plaats strandde. Bovendien konden een aantal spelers al proeven van het minivoetbal op een hoger niveau bij het tweede elftal van OH Drongen. Daarin bewezen de jongens het niveau zeker aan te kunnen in de toekomst  .Daarom is het van kapitaal belang , voor het eerst in de geschiedenis van de minivoetbal, dat de spelers één jaar langer kunnen evolueren in de -17 reeks. Maar het blijft ook de bedoeling dat spelers dit seizoen regelmatig doorschuiven.

Voor het komend seizoen zijn de verwachtingen groot , zowel in competitie en beker. Met een goede ploeggeest en teamspirit moet dit zeker mogelijk zijn. De spelersgroep wordt aangevuld met Michiel Piers . De ruime kern zal noodzakelijk zijn om de combinatie met het veldvoetbal goed aan te kunnen.

 

De spelerskern: Berghmans Luka, Bruynoghe Nathan, Carette Vince, Daemers Jens, Dejaeghere Olivier, DeMeyer Robbe, Donck Ewoud, Hoste Thiemen, Piers Michiel, Van Laere Luka, Vercauteren Robin. Het team zal geleid worden door Walter Maebe en Nico De Meyer.

 

 
Deel deze pagina met je vrienden:     

                    


Rangschikking competitie: