Stuur ons jouw foto's:

Deel met je vrienden:Zaterdag 11 Januari 2020

ERWETEGEM - DRONGEN: 9 DOELPUNTEN IN LAATSTE 13 MINUTEN


gepost door Eddy_De_Moor om 10:57 || onderwerp: Wedstrijdverslagen


Als start van de terugronde van de competitie 2019/2020 kreeg Opel Haeck Drongen de moeilijke verplaatsing naar het tweede gerangschikte Indulek Kelderke Erwetegem voorgeschoteld.

 

De eerste set was de figuurlijke uitdrukking "er stond maar 1 ploeg op het terrein waard". Erwetegem domineerde en de Drongenaars moesten toekijken hoe de thuisploeg een verdiende 2-0 op het scorebord zette. De 1-0 kwam er in de zesde minuut na onbegrijpelijk balverlies bij Drongen en de 2-0 was een streep van goalie en captain Dave Dubelloy in de winkelhaak.

 

In de eerste minuut van de tweede periode trof Alain Van Den Broucke de paal. Maar de bezoekers kregen hierdoor als het ware een wake-up call. In de derde minuut leidde een knappe snelle driehoek D'haene - Ingels - Jacobs tot de 2-1 door laatstgenoemde. Drongen werd nu de betere ploeg en in de achtste minuut zorgde Kjell Van der Haeghen met een ...


alles...

Zaterdag 7 December 2019

OPEL HAECK DRONGEN SLUIT HEENRONDE AF MET VIERDE PLAATS


gepost door Eddy_De_Moor om 15:11 || onderwerp: Wedstrijdverslagen


Het Opelteam ontving op vrijdag 6 december Traiteur Neerhof Kortrijk en begon uitstekend aan de wedstrijd, want na amper twee minuten prijkte al 1-0 op het scorebord. Een vlotte combinatie Jacobs - Ingels -Van der Haeghen werd door laatstgenoemde binnengeknald. Beide goalies wisten zich in de eerste periode te onderscheiden met puik keeperswerk. Kort voor het einde van deze set scoorde Matthias Cottenier de gelijkmaker met de borst, maar deze treffer werd niet gevalideerd wegens vermeend handspel. Zo kwam Drongen goed weg en werd een eerste keer gerust met een 1-0 stand.

 

In de zesde minuut van het tweede kwart kwamen de bezoekers dan toch langszij toen Kevin Roeland een schot van Hicham Khaouiry redde, maar de bal in de kluts via Kasmi binnen ging (1-1). Thuisspeler Mitch Voet trof met een lage schuiver de buitenkant van de paal en bezoeker Nicolas De Craemer noopte Roeland tot een knappe ...


alles...

Zaterdag 30 November 2019

APPELS EN DRONGEN HOUDEN ELKAAR IN EVENWICHT


gepost door Opel Haeck Drongen om 16:36 || onderwerp: Wedstrijdverslagen


De Drongense minivoetbalbrigade trok op vrijdag 29 november al voor de tweede keer naar Huize Goossens Appels. De eerste confrontatie werd een slechte ervaring voor de Drongenaars want Appels wipte de Opelploeg uit de beker.

 

De wedstrijd begon bijzonder goed voor de Drongenaars want na 30 seconden vond Sven Smekens voorbij de tweede paal Tommy Jacobs die de 0-1 binnenprikte. Diezelfde Jacobs zag, na onderschepping, zijn poging van ver naar het lege Appelse doel tegen de paal belanden. Appels reageerde via vooral Diego Van Wingen die eerst zijn schot gered zag door bezoekende goalie Kevin Roeland en daarna Macharis afzonderde die hetzelfde lot was beschoren. Een hard schot van Roeland trof net niet raak door een knappe redding van thuiskeeper Ramon die ook nog door de paal werd bijgestaan.

 

In de tweede periode verdubbelden de bezoekers hun voorsprong na onderschepping van de zestienjarige Lenn D’haene, die zich eerst ...


alles...

Zaterdag 23 November 2019

DRONGEN GEEFT TEGEN ROLLEGEM OVERWINNING UIT HANDEN


gepost door Opel Haeck Drongen om 12:41 || onderwerp: Wedstrijdverslagen


Opel Haeck Drongen won vorige week bij het ongeslagen San Siro Deftinge en nestelde zich zo op de belangrijke vierde plaats in het klassement. Hiermee zette de ploeg de ambitie om na de reguliere competitie deel te nemen aan de play-offs kracht bij. Deze eerder onverwachte driepunter mocht vrijdag tegen Rollegem echter niet verspeeld worden om de knalprestatie van vorige week niet te laten verloren gaan.

 

In een vrij evenwichtige eerste periode kwamen de Drongenaars in de zesde minuut op voorsprong na een knappe actie van Kjell Van der Haeghen (1-0). Maar in de twaalfde minuut bracht Dermaut op aangeven van Meeuw de stand in evenwicht (1-1).

 

In het begin van de tweede set leidde een snelle eentijdscombinatie Jacobs – Roeland – D’haene tot de 2-1 langs laatstgenoemde. Beide ploegen vonden de paal op hun weg en zo bleef het halfweg 2-1.

 

Drongen leek na de kampwissel ...


alles...

Zaterdag 16 November 2019

PUIKE WINST VOOR OPEL HAECK DRONGEN OP VERPLAATSING BIJ DEFTINGE


gepost door Eddy_De_Moor om 13:59 || onderwerp: Wedstrijdverslagen


De Drongense Opelploeg trok vrijdag naar Lierde, waar topploeg Deftinge zijn thuishaven heeft. Ook AVS Oost-Vlaamse Televisie had voor deze wedstrijd een cameraploeg ter plaatse gestuurd. De thuisploeg was nog ongeslagen met een prachtige 19 op 21. Het vijfde gerangschikte Drongen wist al vooraf dat het voor een aartsmoeilijke opdracht stond.

 

Beide ploegen begonnen aftastend aan de wedstrijd en dat leverde aanvankelijk geen open doelkansen op. De thuisploeg acteerde met de meeste druk naar voor en dat leverde heel wat schoten richting Drongense doel op, met als resultaat dat de thuisploeg al in de eerste periode vier corners had verzameld. De schepcorner werd perfect omgezet door het duo Vancaester - Wauters (1-0). De Drongenaars konden daar te weinig tegenover zetten. Enkel op een actie Kjell Van der Haeghen - Sven Smekens moest thuisgoalie Desprets zijn kunnen etaleren.

 

De tweede set toonde het zelfde spelbeeld en ook deze keer ...


alles...


[1] 2 3 4 5 6 7 ... 61 [volgende]1-5 of 305


Deel deze pagina met je vrienden:Vind ons op facebook


Archief

admin*