Stuur ons jouw foto's:

Deel met je vrienden:Dinsdag 17 Maart 2020

SCHEPCORNERTORNOOI OP 1 MEI GAAT NIET DOOR


gepost door Eddy_De_Moor om 11:51 || onderwerp: Aankondigingen


Minivoetbalclub Opel Haeck Drongen plande op 1 mei het "Eerste schepcornertornooi".

Gezien de de huidige noodsituatie waarin wij ons allen bevinden, wil onze club nu al duidelijkheid scheppen en bevestigen dat het tornooi niet zal doorgaan op 1 mei.

De reeds ingeschreven ploegen zullen hierover ook nog een mail ontvangen van onze tornooiverantwoordelijke.

 

Met dank en vriendelijke groeten

Bestuur MVC Opel Haeck Drongen

 

 


Zaterdag 7 Maart 2020

SB MERELBEKE - OH DRONGEN 5-1


gepost door Eddy_De_Moor om 15:41 || onderwerp: Wedstrijdverslagen


Op vrijdag 6 maart stond de derby Synergie Bassie Merelbeke - Opel Haeck Drongen gepland. Vroeger een regelrechte topwedstrijd, maar kampioen Merelbeke domineert duidelijk de reguliere competitie en Drongen maakt een heel moeilijk seizoen mee en dan wordt de situatie door kwetsuren van Lenn Dhaene en Kevin Roeland nog erger.

 

Merelbeke, dat veertien wedstrijden op rij won, begon zoals verwacht onmiddellijk met hoge pressing. Maar Drongen, met gelegenheidsgoalie Tommy Jacobs, kwam , vooral in samenspel met Kenneth Weytens zeer goed onder de druk uit. Davy Joye moest na een snelle Drongense counter zelfs tweemaal redding brengen in dezelfde fase, respectievelijk op schoten van Kjell Van der Haeghen en Nicolas Van Peteghem. De bezoekers probeerden weinig ruimte weg te geven, maar in de vierde minuut was een knappe Merelbeekse driehoek Vande Velde - De Weirdt - Berwouts goed voor de 1-0. Even later spatte een kogel van Joye uiteen op ...


alles...

Zaterdag 22 Februari 2020

BYE BYE PLAY-OFFS


gepost door Opel Haeck Drongen om 15:56 || onderwerp: Wedstrijdverslagen


Opel Haeck Drongen trok vrijdag naar het vierde gerangschikte Hard Labeur Nazareth. Voor de Drongenaars, die een moeilijk seizoen doormaken, was dit de wedstrijd van de laatste kans op deelname aan de play-offs.

 

De eerste periode werd gekenmerkt door voorzichtigheid van beide ploegen. Kleine kansjes en corners konden worden genoteerd, maar aan grote kansen ontbrak het. Toch werd het in de tiende minuut 1-0 toen Thibeau Schobben Ilias El Malqui bediende en deze laatste de score opende.

 

In de tweede set werd een schot van Kevin Roeland puik gered door thuisgoalie Jeffrey Bradt en even later bediende Jens Daemers Kenneth Weytens wiens deviatie voorlangs ging. Halverwege deze periode toonde Ilias El Malqui zijn doelgerichte efficiëntie. Hij vond perfect het kleine gaatje tussen paal en keeper om zo de 2-0 aan te tekenen. De jonge Jens Daemers toonde zich bij Drongen. De vinnige youngster zette een knappe aanval op ...


alles...

Maandag 17 Februari 2020

SCHEPCORNERTORNOOI OPEL HAECK DRONGEN


gepost door Opel Haeck Drongen om 20:36 || onderwerp: Aankondigingen


Wanneer?

  • 1 mei 2020 vanaf 9u30.

 

Waar?

  • Sporthal St-Jozef, Ebergiste De Deynestraat 1 te Gent

 

Wat is een schepcorner?

  • specifieke stilstaande fase die alleen in het minivoetbal voorkomt.
  • de officiële benaming is “cornerbal”, maar “schepcorner” is in de volksmond het meest gebruikte woord en maakt het best duidelijk waarover het gaat, namelijk een speler schept de bal (opwippertje zonder botsen) naar een andere speler die de bal in het doel probeert te koppen.

 

Wie kan deelnemen?

  • IEDEREEN: dames, heren, minivoetballers, niet-minivoetballers, van jong tot oud (leeftijd niet begrensd), …
  • Ploegen van 4 personen: om het even welke samenstelling.

 

Waarom deelnemen?

  • Voor de fun, voor de eer en de titel, voor de leuke prijzen, …
  • Waarom zouden spelers van damesploegen, kernploegen, jeugdploegen, veteranen, niet-minivoetballers dit niet beter kunnen dan topminivoetballers? Niet twijfelen, vorm een ploegje en schrijf jullie ...

alles...


innovaeditor/assets/a60843fb-4911-11ea-b719-005056bf22e1-schepcornertornooi.pngZondag 16 Februari 2020

OPEL HAECK DRONGEN DOET WEER SLECHTE ZAAK EN ZIET EINDRONDEKANSEN SLINKEN


gepost door Eddy_De_Moor om 14:45 || onderwerp: Wedstrijdverslagen


De wedstrijd Opel Haeck Drongen - KBC Kortemark was een duel tussen de nummers vijf en zes uit de rangschikking. De bezoekers zetten in de voorbije periode een mooie reeks neer en behaalden het knappe resultaat van 17 punten op 21.

 

Beide ploegen begonnen met open vizier aan de wedstrijd. Dit leidde tot kansen aan beide zijden. Voor de thuisploeg vond Kevin Roeland de bezoekende goalie Dekeyzer op zijn weg en trof Nicolas Van Peteghem het zijnet. Bij de bezoekers zag Guillaume Clinckemaillie tweemaal zijn doelpoging verijdeld door het Drongense sluitstuk Kevin Roeland. Diezelfde Roeland zag zijn poging van ver rakelings over de Kortemarkse kooi belanden.

 

Na de doelpuntenloze eerste periode kwam de eerste goal zeer eigenaardig en toevallig tot stand. Een hard schot van Kevin Roeland werd afgeblokt en tot ieders verbazing dwarrelde de bal in de Drongense goal (0-1). De thuisploeg reageerde met een vlotte combinatie ...


alles...


[1] 2 3 4 5 6 7 ... 63 [volgende]1-5 of 312


Deel deze pagina met je vrienden:Vind ons op facebook


Archief

admin*