Jeugdwerking Opel Haeck DrongenEEN BLIK OP DE JEUGDOPLEIDING OPEL HAECK DRONGEN

 

Opel Haeck Drongen blijft de minivoetbalclub met de grootste jeugdwerking. In het seizoen 2018-2019 zal van start gegaan worden met 9 jeugdploegen. In de categorieën U11, U13 en U15 zullen telkens twee ploegen in competitie aantreden (1 ploeg per geboortejaar). De categorie U17 wordt qua leeftijd uitgebreid naar U18 en hierin zal onze club met drie ploegen in competitie spelen.  Zoals steeds zal vanaf december gestart worden met de voorbereidingen voor een nieuwe recreatieve ploeg met spelertjes uit het geboortejaar 2010. Vanaf januari zullen deze 8-jarigen dan ook officiële wedstrijdjes spelen, waarvan de resultaten niet worden geregistreerd. Zodoende zal de club na Nieuwjaar met tien jeugdploegen actief zijn.

 

Het feit dat de federatie de U17 met één jaar verlengde is een bijzonder goede zaak voor veel clubs en uiteraard voor veel jeugdspelers! Omdat er voorlopig geen oudere jeugdreeks bestaat, is de kloof tussen 16 jaar en senior minivoetbal voor de meesten te groot. Door de uitbreiding van de categorie U17 kunnen de spelers tot en met 17 jaar minivoetbalervaring opdoen bij de jeugdreeksen, wat hen zeker ten goede komt! Daarenboven blijft ook de mogelijkheid om de betere spelers van deze categorie al geleidelijk aan de kans te geven in onze nationaal spelende seniorploegen.

 

Bij minivoetbalclub Opel Haeck Drongen blijft de opleiding belangrijker dan de resultaten, maar dat neemt niet weg dat wij met fierheid hieronder de foto plaatsen van onze tweedejaars U17 die in 2017/2018 algemeen kampioen werden.

 

Wij danken alle jeugdbestuurders, -coaches en -begeleiders voor hun grote inzet bij de jeugdopleidingen van onze club en uiteraard gaat onze bijzondere waardering ook uit naar onze jeugdsponsors Haeck & Partners, Grensland KIA, Campro, Groep De Meyer, Sylphar, iWhite, Dierick Deuren, Woonproject, 't Springkaantje en Yeti, die het mogelijk maken onze jeugdspelers op de beste manier op te leiden.


innovaeditor/assets/20180318_153508 (1).jpg

Deel deze pagina met je vrienden:Vind ons op facebook


Dinsdag, September 25, 2018

gepost door Opel Haeck Drongen om 17:39 || topic General


[1] 2 3 4 5 6 7 8 [volgende]1-1 of 8

Palmares jeugd


admin*   


Zoekopties