Nipt verlies voor OH Drongen in derby bij buur HL Nazareth

In een periode waarin corona alles beheerst en de clubs heel veel extra werk bezorgt, zijn clubbestuurders en spelers toch blij dat wekelijks (voorlopig althans) hun wedstrijdjes kunnen worden gespeeld. Ook supporters kijken uit naar de matchen van hun lievelingsploeg.

Vrijdagavond vond de derby Hard Labeur Nazareth – Opel Haeck Drongen plaats. Beide teams hebben enige ambitie en waren van plan er een aangenaam kijkstuk van te maken. Als echter één man daar anders over denkt en alleen hij in de picture loopt, dan wordt het voor de twee ploegen zo goed als onmogelijk om er een mooie wedstrijd van te maken. De voortdurend onbegrijpelijke beslissingen van de scheidsrechter (voor beide ploegen), zorgen er voor dat ik geen detailverslag van de wedstrijd zal brengen. Ik zal mij dus beperken tot het scoreverloop. Op deze manier vermijd ik een opsomming van kritiek. Een scheids mag wellicht ook eens een offday hebben…

1-0: Jeffrey Bradt (penalty)

1-1: Lenn D’haene – Tommy Jacobs (rechtstreekse schepcorner)

2-1: Thibeau Schobben

2-2: Tommy Jacobs (penalty)

3-2: Jeffrey Bradt – Nabih Anas Roudani (schepcorner) (stand halfweg)

3-3: Kjell Van der Haeghen (via verdediger)

3-4: Lenn D’haene – Tommy Jacobs (schepcorner)

4-4: Jeffrey Bradt – Nabih Anas Roudani (schepcorner)

5-4: Jeffrey Bradt (einduitslag)

In een prangende slotfase trokken de paal en een uitstekend keepende Jeffrey Bradt de thuisploeg over de streep. Een gelijkspel was een juistere uitslag geweest. Daar waren de toeschouwer het alvast over eens.

Op naar volgende week waar Opel Haeck Drongen het thuis opneemt tegen Huize Goossens Appels.


“ Onze club bereidt zich volop voor op het minivoetbalseizoen 2021/2022 en hoopt dat de competitie in september veilig kan worden opgestart.
Volg goed de opgelegde coronaregels en hou jullie gezond! ”