Minivoetbalclub Opel Haeck Drongen stelt spelers eerste ploeg voor het seizoen 2022/2023 voor in showroom van hoofdsponsor Groep Haeck

Op vrijdagavond 17 juni was de showroom van de Opelvestiging van Groep Haeck aan de Zeeschipstraat 113 in Gent het mooie kader waar de spelers van de eerste ploeg van Opel Haeck Drongen voor 2022/2023 werden voorgesteld.

Reeds enkele maanden geleden had onze hoofdsponsor, bij monde van Robert en Sam Haeck, zich akkoord verklaard om gastheer te zijn van dit evenement.

Sam en Robert Haeck verwelkomden, samen met de bestuursgroep van MVC Opel Haeck Drongen, alle genodigden, waaronder een aantal medesponsors. In een gemoedelijke en losse sfeer met goed verzorgde catering van Mom’s Meat House had iedereen het onmiddellijk naar zijn zin. In de korte toespraken hadden Sam Haeck en Eddy De Moor het over de jarenlange samenwerking tussen sponsor en club met dezelfde naam. Reeds van mei 1996 draagt onze minivoetbalclub de naam van onze hoofdsponsor. In die 26 jaar verwierf de naam Haeck niet alleen grote bekendheid in de autosector; ook minivoetbalclub Opel Haeck Drongen deed hetzelfde in de minivoetbal- en sportwereld. We kunnen dus stellen dat dit huwelijk, gestoeld op correctheid, wederzijds vertrouwen en respect, meer dan geslaagd is. Diezelfde sleutelwoorden hanteert de club immers ook met alle andere sponsors.

Elk op hun terrein hebben club en sponsor grote ambitie. Dit kwam tot uiting bij de spelersvoorstelling waar coach Thierry Simoens en de spelers volgend seizoen hoge ogen willen gooien. Sam Haeck vestigde er de aandacht op dat Groep Haeck, naast de verkoop van Opel en Kia, recent een bijkomende business lanceerde met myCar.be en myBike.be. Met myBike.be wordt met een enorm groot aanbod aan elektrische fietsen ingespeeld op de wijzigende mobiliteitstendensen. Terwijl met myCar.be er nieuwe en tweedehands auto’s van alle merken kunnen worden aangeboden, met financiering op maat.

De apotheose van de avond was uiteraard de spelersvoorstelling en de fotosessie. Coach Thierry Simoens kondigde de spelers voor 2022/2023 aan. Eerst werden zeven spelers van de kern van vorig seizoen voorgesteld, om te eindigen met de twee aanwinsten Maxime Maes en Liam Prez.

De Drongense basiskern voor 2022/2023 bestaat uit (alfabetisch en met vermelding leeftijd): Lenn D’Haene (19), Ilias El Malqui (23), Alandson Janssen Da Silva (33), Maxime Maes (20), Liam Prez (21), Kevin Roeland (capt. 36), Levi Schack (20), Inaki Van Der Cruyssen (25) en Nicolas Van Peteghem (32).

In dit artikel vind je enkele foto’s. Het volledige fotoalbum van het evenement kan je terugvinden op Facebook.

Foto spelersvoorstelling

Foto spelersvoorstelling

Foto spelersvoorstelling

Foto spelersvoorstelling

Foto spelersvoorstelling

Foto spelersvoorstelling


“ Voetbal speel je met je hoofd, want de bal is vlugger dan je benen. ”

- Johan Cruyf -