Overlijdensbericht Eddy Degraeve

Met droefheid melden wij het overlijden van onze clubmedewerker Eddy Degraeve. Minivoetbalclub Opel Haeck Drongen betuigt langs deze weg zijn oprechte deelneming en wenst de familie heel veel sterkte toe bij dit groot verlies.

Eddy heeft, met zijn organisatiegeest en onverdroten inzet, de voorbije twee decennia een groot aandeel gehad in wat minivoetbalclub Opel Haeck vandaag is. Hij liet van bij de start van de Drongense jeugdwerking zijn zoon Dries aansluiten bij de toenmalige U12, hij lag aan de basis van de oprichting van het jeugdbestuur van de club, hij was enkele seizoenen jeugdcoach en hij lanceerde een aantal bijzonder geslaagde acties, waaronder de nu nog steeds gekende pannenkoekenactie van onze club.

Door ziekte was Eddy de laatste jaren belemmerd in zijn mogelijkheden, maar toch konden we nog op hem rekenen. Hij was twee seizoenen geleden ploegafgevaardigde van onze tweede ploeg aan de zijde van zijn zoon Dries die als coach van dit team fungeerde.

Onze minivoetbalclub kan en zal Eddy niet vergeten en is bijzonder dankbaar voor wat hij voor onze club presteerde. We zullen alle goede herinneringen blijven koesteren!

Nogmaals veel sterkte gewenst aan zijn echtgenote Leen, zijn kinderen Dries, Saar en Floor en de ganse familie!

Jeugd- en hoofdbestuur MVC Opel Haeck Drongen


“ Onze club bereidt zich volop voor op het minivoetbalseizoen 2021/2022 en hoopt dat de competitie in september veilig kan worden opgestart.
Volg goed de opgelegde coronaregels en hou jullie gezond! ”