Deftinge wint op een diefje met 4-5 van Drongen

Deze keer wordt het door omstandigheden een kort verslagje.

Deftinge kwam heel goed weg met 4-5 winst in Drongen. De thuisploeg was duidelijk de betere ploeg en leidde, na een 1-1 stand halfweg, met 3-1 bij het ingaan van de laatste periode. Een sterke Inaki Van Der Cruyssen (2) en Tommy Jacobs scoorden voor Drongen en Schoukens nam de Deftingse treffer voor zijn rekening. De Drongense voorsprong had echter op dat moment nog groter moeten zijn maar een sterke bezoekende goalie Desprets, de paal en een gemiste schepcorner beperkten de marge op 2 goals.

In de slotact zorgden de bezoekers alsnog voor de ommekeer. Speliers en Van Steenbrugghe brachten Deftinge langszij (3-3) nadat de thuisploeg in het linkse compartiment niet voldoende scherp verdedigde. Nadien bracht Tommy Jacobs na een knappe combinatie met Ilias El Malqui Drongen weer op voorsprong (4-3). Maar Senne Speliers devieerde een schot van Jens Van Steenbrugghe in doel (4-4). Vijf minuten voor tijd bezorgde Jeroen Schoukens op schepcorner Deftinge alsnog de winst.

In een wedstrijd die de Drongense Opelboys eigenlijk verdienden te winnen, moesten ze zelfs puntenloos naar de kleedkamer voor een figuurlijke koude douche.


“ Na twee onafgewerkte seizoenen hoopt onze club op een volwaardig minivoetbalseizoen 2021-2022.
Blijf goed de opgelegde coronaregels volgen en hou jullie gezond! ”