Wedstrijdverslag 23/02/2024 KBC Kortemark - OH Drongen 3-5

KBC Kortemark - Opel Haeck Drongen was een wedstrijd waarin vooral de doelmannen zich konden onderscheiden en waarin bijgevolg via schepcorners het verschil moest gemaakt worden. In het 1ste kwart miste OH Drongen er al ééntje maar in het 2de maakten zowel de thuisploeg (Van Den Bogaerde) als de bezoekers (Van Der Cruyssen) er ook ééntje. Tussendoor maakte Willemyns er 2-0 van. Van Der Cruyssen scoorde ook al via schepcorner de gelijkmaker waardoor alles te herdoen was in de slotact.

Daarin werd Van Der Cruyssen foutief gestopt waardoor Maxime Maes kon scoren op penalty. Diezelfde Maes scoorde daarna ook nog enig mooi vanop eigen helft. Beide ploegen legden de eindstand vast...via schepcorner.