RSC Anderlecht, Opel Haeck Drongen, Cappuccino Waregem en Foot Techniks winnaars van de jeugdtornooien Memorial Glenn Maes

De zesde editie van de Memorial Glenn Maes Minivoetbal is nu alweer voorbij en we willen graag alle spelers, coaches en begeleiders bedanken voor hun deelname en inzet tijdens dit tornooi.

Het was een geweldige tweedaagse vol met spannende wedstrijden en mooie doelpunten. We hebben genoten van de passie en determinatie die alle teams hebben getoond op het terrein. Bovendien was het fijn om te zien hoe er vriendschappen werden gesmeed en hoe iedereen plezier had tijdens het tornooi.

Bij de categorie U9 maakte het grote RSC Anderlecht de favorietenrol waar en haalde het in de finale overtuigend van MVC Opel Haeck Drongen. Eén categorie hoger werd het een uiterst spannende finale die op een gelijke stand eindigde en waarin Opel Haeck Drongen het na twee cornerreeksen nipt haalde van Oliver Boys Gent.

De tweede dag van het tornooi begon met de U15. Foot Techniks toonde zich daarbij duidelijk de beste ploeg. In de namiddag waren de U13 aan de beurt. In de finale moest het sterk spelende Rekkem de duimen leggen voor het nog betere Cappuccino Waregem.

Tot slot willen we nog de spelers feliciteren met hun prestaties. We hopen dat jullie trots zijn op wat jullie hebben bereikt en dat jullie terugkijken op ons tornooi met fijne herinneringen.

We kijken nu al uit naar de volgende editie van de Memorial Glenn Maes en hopen jullie dan weer te zien.


“ Voetbal speel je met je hoofd, want de bal is vlugger dan je benen. ”

- Johan Cruyf -