Wedstrijdverslag 01/03/2024 OH Drongen - Synergie Oudenaarde 9-5

Open wedstrijd tussen 2 ploegen die niks meer te winnen of te verliezen hadden. Synergie opende al snel de score via Van De Velde op aangeven van Berwouts, OH Drongen scoorde tegen via Iniaki Van der Cruyssen op schepcorner.

In het 2de kwart toonde Drongen zich heel wat trefzekerder en liep uit tot 5-1 via Maxime Maes (penalty), Van Der Cruyssen in de omschakeling en Jesse Brouwers. Ook de jonge belofte Noah Dumortier pikte zijn doelpuntje mee.

In het 3de en 4de kwart bleef het snel over en weer gaan maar Oh Drongen kwam nooit meer echt in de problemen. De doelpunten voor Synergie kwamen er via Berwouts en Van Wymeersch, terwijl Drongen telkens repliceerde via Jonah Wymeels, Maes en opniew Dumortier.