Wedstrijdverslag 19/01/2024 OH Drongen - Kassani Elsegem 5-6

OH Drongen opende de score nadat Maxime Maes de bal ontfutselde op eigen helft en de bal van ver in doel deponeerde. Het was evenwel Kassani Elsegem dat de beste start nam en leidde na 1 kwart met 1-3. Msili profiteerde van de ruimte die hij kreeg, en scoorde (2) en liet Dhaene scoren.

Het 2de kwart was gelijkopgaand en beiden ploegen scoorden via schepcorner (Callewaert voor Elsegem en Van Der Cruyssen voor OH Drongen).

OH Drongen bleef geduldig op zoek gaan naar de aansluiting en en vond die ook in het 3de kwart via Da Silva Alandson en opnieuw Van Der Cruyssen.

In een razendspannend slotgedeelte ging Elsegem op zoek naar hun 4de corner en ze kregen die ook op 2 minuten van het einde (Callewaert). In de daaropvolgende aanval poeierde Drongen-doelman Kevin Roeland de gelijkmaker snoeihard in de winkelhaak. Het was echter Kristof D Haene die de eindstand (5-6) vastlegde op 10 seconden van het einde nadat de bal gelukkig in zijn voeten terechtkwam na ongelukkig ontzetten bij OH Drongen.