Wedstrijdverslag 12/01/2024 Assebroeke Brugge IF - OH Drongen 6-9

Open en aangename partij tussen 2 ploegen die resoluut voor de aanval kozen vanaf minuut 1. OH Drongen kwam wel telkens op voorsprong en leidde na 1 kwart met 1-2 na doelpunten van Brouwers (vanop eigen helft) en Maxime Maes (knappe actie VDCruyssen-Da Silva-Maes). Intussen milderde Assebroeke via Deloof (penalty).

In het 2de kwart hetzelfde verhaal: matig verdedigen aan beide zijden leidde tot de 4-5 ruststand. De bezoekers scoorden via VD Cruyssen (schepcorner) en 2 afgeweken afstandschoten van Kevin Roeland, de thuisploeg scoorden evenveel tegen via Longeville en Simoens (2), dit na knappe combinaties.

In het 3de kwart kwam Assebroeke voor het eerst op voorsprong via 2 goals van Deprest. Jesse Brouwers scoorde evenwel nog tegen via een knap omschakelingsmoment en alles was te herdoen (6-6).

In de laatste periode kwam de beslissing via de 4de schepcorner. Assebroeke moest risico s nemen en werd gecounterd door Maxime Maes (3), op penalty en bal vanop eigen helft.