Opel Haeck Drongen verzekert zich van tweede plaats en maakt zich op voor de play-offs

Goed gevulde tribunes vrijdag in de sporthal Keiskant voor de wedstrijd Opel Haeck Drongen - Mini Sint-Gillis-Waas. Beide teams maakten er op de slotdag van de reguliere competitie een heel genietbare wedstrijd van en het beeldverslag kan u bekijken op Kantine 11. We houden het dan ook op een beknopt verslag deze keer, want de beelden vertellen zoveel meer!

De thuisploeg schoot het best uit de startblokken en stond via Maxime Maes en Inaki Van der Cruyssen al snel 2-0 voor. Maar de bezoekers lieten zich niet onbetuigd en Louis Thyssen en Koen De Wilde brachten Sint-Gillis terug tot 4-3 halfweg. Na de kampwissel schakelde Drongen weer een versnelling hoger en Lenn D’haene zorgde met twee knappe treffers voor een 6-3 voorsprong. In de laatste set werd de score nog opgedreven tot 9-5. Voor Drongen scoorden Maes, Van Der Cruyssen, D’haene en El Malqui elk twee keer en dropte Kevin Roeland van op 35 meter een balletje perfect in het bezoekende mandje. Bij de bezoekers was Louis Thyssen met vier treffers heel goed bij schot. 

Drongen behoudt de tweede plaats wat recht geeft op twee thuiswedstrijden in de play-offs. Bij de bezoekers was good old Karel De Mol in de wolken met het behoud van “zijn” Sint-Gillis-Waas in eerste klasse.

Speelschema van onze ploeg in de play-offs:

Vrijdag 21/04 in sporthal Keiskant Drongen: Opel Haeck Drongen – Indulek Doltcini Erwetegem

Vrijdag 28/04 in sporthal Keiskant Drongen: Opel Haeck Drongen – San Siro Boys Deftinge

Vrijdag 05/05 in De Ruffel Wortegem-Petegem: Synergie Domino Oudenaarde -Opel Haeck Drongen

 

Bekijk hier het wedstrijdverslag van Kantine 11.


“ Voetbal speel je met je hoofd, want de bal is vlugger dan je benen. ”

- Johan Cruyf -