Oudenaarde wint topper in Drongen

Uitzonderlijk kunnen we onze lezers deze keer slechts een kort verslag aanbieden.

De topper tussen Opel Haeck Drongen en Synergie Domino Oudenaarde werd een prachtig kijkstuk waarin de bezoekers in de laatste zes minuten het laken naar zich toe trokken. Al in de eerste periode liep de score op tot 3-3. Kevin Roeland en Lenn D’haene brachten de thuisploeg 2-0 voor, maar Matthias Van Peteghem en Lorenzo Berwouts zetten de bordjes gelijk. Toen Ilias El Malqui Drongen terug op voorsprong bracht, had ook Lorenzo Berwouts weer een antwoord (3-3). Die gelijke stand stond ook halfweg (4-4) en na drie periodes (5-5) op het bord. Zes minuten voor affluiten bracht Matthias Van Peteghem Oudenaarde op voorsprong en in het slot konden de uitgekookte bezoekers met snelle counters nog 3 keer scoren. Matthias Van Peteghem had met 4 treffers een groot aandeel in de Oudenaardse winst.

Opel Haeck Drongen B, actief in de tweede klasse, blijft bijzonder goed presteren en behaalde een ruime 11-3 overwinning tegen MVC Nollet Banden Aalter A. Onze tweede ploeg staat momenteel op een heel mooie tweede plaats gerangschikt.

Onze super jonge ploeg Opel Haeck Drongen C kende een moeilijke competitiestart wegens onbeschikbare spelers, maar blijft de voorbije twee maanden de punten bij elkaar sprokkelen. Vrijdag waren onze youngsters de betere van MVC Nollet Banden Aalter B, maar lieten toch de overwinning uit handen glippen; uitslag 5-5. Heel positief is dat de ploeg intussen van de laatste plaats is opgerukt naar een gedeelde zevende plaats.

“ Voetbal speel je met je hoofd, want de bal is vlugger dan je benen. ”