WEDSTRIJDVERSLAG 08/12/2023 Opel Haeck Drongen- AZ77 Maldegem 4-4

AZ77 Maldegem nam de beste start en leidde na het eerste kwart via doelpunten van Donkor en een ongelukkig own-doelpunt van Van der Cruyssen. OH Drongen milderde net vóór het fluitsignaal via Alandson Da Silva.

In het tweede kwart ontfutselde Brouwers de bal van de tegenstander en scoorde de gelijkmaker, maar in het derde kwart bracht Thyssen Maldegem opnieuw op voorsprong.

In het laatste kwart ging de wedstrijd snel op en neer. Van Der Cruyssen kopte OH Drongen op gelijke hoogte via schepcorner en Wymeels bracht de thuisploeg voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong. Thyssen legde tenslotte de 4-4 eindstand vast met een knappe individuele actie.

Billijke puntendeling tussen 2 ploegen die zich na de wedstrijd konden vinden in het resultaat.