Wedstrijdverslag BVB 05/01/2024 Cappuccino Waregem (2de N) - OH Drongen 5-5 (2-3)

De leider in 2de nationale Cappuccino Waregem A opende de score in het 1ste kwart via Van Eekhoute. In het 2de kwart stelde OH Drongen gelijk met een afgeweken schot van Kevin Roeland maar Thorben Denys bracht Waregem opnieuw op voorsprong via een afstandschot. Net vóór de kampwisseling was het echter Drongen dat opnieuw de leiding nam via 2 schepcorners van Iniaki Van der Cruyssen.

Drongen had het balbezit in de partij maar miste agresiviteit en vooral creativiteit, terwijl Waregem er telkens gepast uit kwam. In het 3de kwart nam de thuisploeg de leiding met een doelpunt uit onmogelijke hoek van Maxime Maes en een loeier vanuit de 2de lijn van uitblinker Denys. OH Drongen reageerde via Vandevyvere, ook al met een knal vanop afstand en op penalty via Maxime Maes.

Het was opnieuw Denys die in een spannend slotkwartier de bordjes in evenwicht bracht via schepcorner.

Bij de cornerballen (2-3) miste de thuisploeg 2 maal waardoor OH Drongen door het oog van de naald kroop en verder bekert.