Wedstrijdverslag 07/10/2023 San Siro Deftinge A - OHD A 7-3

In een felle en intense wedstrijd ging het van in het begin goed op en neer. OH Drongen scoorde de openingsgoal via Maes en miste een dot van een kans op de 0-2, het was Deftinge die nog in het 1ste kwart de aansluiting vond via schepcorner van Schoukens en net voor de pauze via Vandepontseele.

In het 2de kwart vond Deftinge sneller de corners waar OHD 3 kwart van de wedstrijd bleef hangen op 2 corners.

In het 3de kwart nam Deftinge verder afstand via een knap afstandschot van doelman Desprets, alweer schepcorner Schoukens en knap omschakelingsmoment via VDWattijne.

In het 4de kwart nam Houck via een knappe actie alle twijfels weg, kon Van der Cruyssen milderen via schepcorner, en legde VDWattijne de eindstand vast op 7-3 na een knap afstandsshot.